Telepítési útmutató

AxisVM X5 Program letöltése

AxisVM X5 Program letöltése felhasználók részére

Kérjük, olvassa el a telepítési útmutatót majd töltse le a legújabb AxisVM X5 Program piaci változatát.

64 bites operációs rendszer esetén a telepítő automatikusan a 64 bites változat telepítését kínálja fel, de a 32 bites változat is kiválasztható. 32 bites operációs rendszer esetén a 64 bites változat nem telepíthető.

AxisVM X5 letöltése  

Komplett telepítő csomag - 440 MB

Az AxisVM X5 program futtatásához szüksége van a hardverkulcs működését engedélyező kulcsfájlra (licencre) is. A kulcsfájlt email-ben küldtük el Önnek, kérem másolja be az AxisVM X5 mappájába, ugyanoda, ahova a szoftver telepítését kérte.

TELEPÍTÉS

A letöltés után indítsa el az axisvm_x5_install_hu.exe programot.

A Telepítő Varázsló megjelenő indító ablakában az AxisVM X5 telepítése menüponttal indíthatja el a telepítés folyamatát. Kérjük, kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

RÉSZLETES TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ

Indítás

FONTOS: indítás előtt másolja be az email csatolmányaként kapott X5 licenc fájlt abba a könyvtárba, ahova a szoftver telepítése történt (ugyanoda, ahol a futtatható (exe) AxisVM fájlok találhatók)!

Az installáló program létrehozza az AxisVM X5 ikont az asztalon (Desktop). Erre duplán kattintva a program elindul. Ellenkező esetben a Windows Start menüjében találhatja meg az AxisVM X5 szoftvert.

Útmutató első indításhoz

KONFIGURÁCIÓK ÉS MODULOK

Az AxisVM kilenc különböző alapkonfigurációban kapható, melyek az alkalmazható végeselemekben, illetve számítási módszerekben térnek el egymástól. A kedvezőbb árú Standard változat korlátozott kapacitású, a Professzionális változatban a modell mérete nincs korlátozva.
Az AxisVM grafikus felhasználói felülete valamennyi konfigurációban ugyanaz.

KONFIGURÁCIÓK ÉS MODULOK

AxisVM Light verzió

Időkorlátozás nélkül használható ingyenes, korlátozott változat, mellyel a végeselem-modellek felépítése elsajátítható.

AxisVM Light verzió

AxisVM Próbaváltozat

A próbaváltozat 30 napig működőképes. Egy programverzióhoz csak egyszer igényelhető próbaváltozat.

AxisVM Próbaváltozat